WELKOM BIJ DISTILLEERDERIJ ANIMA

We vertellen je graag hoe we onze dranken maken, zodat je weet wat je drinkt

OP BASIS VAN BIER

In het centrum van Nijmegen worden in de kelders van de Commanderie van St. Jan onze moutdranken op duurzame wijze uit bier gestookt. Wat voor velen een afvalproduct is, is voor ons de basis van een nieuwe drank. Om geen bier weg te hoeven gooien, verzamelen wij bij ANIMA het restbier van Brouwerij de Hemel, om hieruit vervolgens op traditionele wijze een alcoholhoudende drank van maar liefst 75% alcohol te distilleren. Dit distillaat is het hoofdbestanddeel van onze dranken en geeft ANIMA een uniek moutig karakter.

https://www.distilleerderij-anima.nl/wp-content/uploads/2021/04/Distilleerderij_Anima-7.jpg

BEZOEK DE DISTILLEERDERIJ

Breng een bezoek* aan Distilleerderij ANIMA en leer alles over onze bierbrand, gin en jenever. Maak kennis met onze mensen, het unieke distillatie proces en de reden waarom wij stoken uit bier. Aan de hand van foto’s, films, tekst, machines en gereedschappen, ontdek je onder begeleiding van een gids het leven in de distilleerderij. Om de ervaring compleet te maken eindigt ieder bezoek met een proeverij van onze dranken. Een kijkje in de keuken van ANIMA, in een van de oudste panden van Nijmegen.

*Een bezoek aan de distilleerderij is mogelijk vanaf 10 personen en is vanaf 20 personen ook te combineren met een lunch of diner.

OPENINGSTIJDEN

Een bezoek aan onze distilleerderij is dagelijks, maar uitsluitend op afspraak mogelijk. Aanvangstijd in overleg.

ARRANGEMENTEN

  • Rondleiding van 1,5 uur met proeverij van onze 4 dranken. Voor €11,- per persoon en een minimum van 10 personen.
  • Bij de proeverij kunnen gemengde borrelhapjes geserveerd worden voor €5,50 per persoon.