ANIMA JENEVER

€23,- (excl. verzendkosten)

Een jenever met bite, op basis van bier. ANIMA jenever heeft een natuurlijk hoppig accent, afkomstig uit het bier.

Met een alcoholpercentage van 40% heeft deze jenever een volle smaak en een moutig karakter. Dit dankt onze jenever aan het bier dat wordt gebruikt tijdens het productieproces.

Voor de productie van onze dranken maken we gebruik van de bieren van onze grote broer en Nijmeegse stadsbrouwerij, Brouwerij de Hemel. Het moutbeslag uit het brouwproces en het restbier uit horeca-fusten, stoken wij door middel van een drievoudige distilleerkolom tot een puur en helder distillaat, van maar liefst 75% alcohol. Dit distillaat wordt verdund met water en op smaak gebracht met jeneverbes, waardoor het zijn moutige karakter combineert met de frisse en fruitige smaak van jeneverbes.

Bestel onze jenever online of koop hem op zaterdag en zondag, van 13:00 tot 17:00, direct bij ons in de distilleerderij.

https://www.distilleerderij-anima.nl/wp-content/uploads/2021/04/Distilleerderij_Anima-3.jpg

SPECIFICATIES

  Bierjenever
Alc./Vol. 40%
70 cl.
  Distilleerderij ANIMA (Nijmegen, Nederland)
  Uit bier gestookt:
De smaak van jeneverbes, met een moutig karakter en een hoppig accent
  Puur

OOK VAN ANIMA

https://www.distilleerderij-anima.nl/wp-content/uploads/2017/09/gin.png

ANIMA GIN

Gin, op basis van bier. Een moutdrank gestookt uit bier, met de smaak van jeneverbes en verrijkt met frisse citrustonen. Deze zacht kruidige gin met een alcoholpercentage van 41%, heeft een moutig karakter en dankt zijn warme smaak aan een uniek mengsel van kruiden en specerijen.

https://www.distilleerderij-anima.nl/wp-content/uploads/2021/04/Anima_Bierbrand.png

ANIMA BIERBRAND

Bierbrand op basis van bier. Deze single malt bierbrand wordt uit bier gestookt en drie jaar gelagerd in een eikenhouten vat van Frans Limousin, dat in het verleden is gebruikt voor het laten rijpen van Duitse rode wijn. Zijn karakteristieke moutige smaak heeft hij te danken aan bier.

https://www.distilleerderij-anima.nl/wp-content/uploads/2021/04/Anima_Bierbrand.png

ANIMA PREMIUM BIERBRAND

Een zachte en aromatische single cask bierbrand, op basis van bier. Na drie jaar lagering wordt door ons het vat met de beste rijpingssmaak uitgekozen om twee jaar langer te rijpen. Dit vat mengen we niet met andere vaten en daarom mag deze bierbrand de naam single cask dragen.